Activiteiten

Dankzij uw steun als beschermer hebben we veel weten te bereiken: prachtige en beleefbare natuurgebieden die ook in de toekomst behouden blijven voor u en uw (klein) kinderen. Daarom organiseren we sinds 2013 de 'beschermersdag', gratis* en exclusief voor u als beschermer. Dit jaar echter niet tijdens de Week van het Landschap, maar tijdens de opening van 'onze nieuwe zaal' in Natuurmuseum Brabant in Tilburg.

Kom naar de exclusieve Beschermersdag voor beschermers van Brabants Landschap, Kempens Landschap en de Vrienden van Natuurmuseum Brabant. Krijg een 'sneak preview' van de nieuwe Brabantzaal 'Mijn Brabant, Jouw Brabant' en meld u aan voor het doorlopende programma waaronder diverse lezingen. Voor de lezingen hoeft u zich niet apart aan te melden, we bieden een doorlopend programma waar u gedurende de dag uit kunt kiezen.

Programma
Het volledige programma volgt spoedig, als u zich aanmeldt voor de Beschermersdag, dan zullen wij u per mail hiervan op de hoogte stellen.

Datum: Zaterdag 25 november 2017
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Locatie: Natuurmuseum Brabant, Spoorlaan 434 in Tilburg
Aanmelden: via onderstaand formulier 
Let op: deze dag is exclusief voor beschermers van Brabants Landschap. Nog geen beschermer? Voor slechts €15,- per jaar steunt u de Brabantse natuur dichtbij huis én profiteert met het hele gezin van vele voordelen.

Nog 281 plaatsen beschikbaar.