Activiteiten

Op 12 juli organiseert Brabants Landschap samen met IVN Groene Zoom weer een themawandeling voor jong en oud. De gids neemt u deze middag graag mee naar een bijzonder bos gelegen tussen de Bergse Plaat en het Markiezaatsmeer, "Het Beatrixbos".

Datum: Woensdag 12 juli 2017
Tijd: 14:00 tot 16.00 uur
Thema: Beatrixbos
Parkeerplaats: Bij Bezoekerscentrum de Kraaijenberg, Fianestraat 21 in Bergen op Zoom
Prijs: €2,- per persoon. Beschermers Brabants Landschap en IVN-leden ontvangen op vertoon van de jaarpas gratis toegang (maximaal 2 volwassenen, 2 kinderen en 2 introducees). Dit is inclusief één gratis consumptie (koffie of thee)

We wandelen een keer aan de rand van het Markiezaatsgebied. De gids zal u wijzen op de bijzondere natuurwaarden van dit “Natura 2000” gebied. Daarnaast wordt duidelijk wat er aan bosbouw gebeurt. Een bezoek aan dit gebied is dan ook zeker de moeite waard.

Groepsactiviteiten
Ook groepen zijn van harte welkom op Bezoekerscentrum De Kraaijenberg. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een leuke activiteit of excursie in de natuur als invulling voor uw familiebijeenkomst of feest? Neem dan contact op met Leo den Heijer via leodenheijer@home.nl of 06 - 53 66 59 50. 

Activiteiten

Er zijn op het moment geen aankomende activiteiten.