Activiteiten

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart 2018 wordt voor de dertiende keer de vrijwilligerscampagne NLdoet georganiseerd. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Wilt u meedoen aan NLdoet 2018?
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Meld uw vrijwilligersklus aan!
Heeft jullie organisatie een leuke klus? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie van de Voedselbank aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke klus? Meld deze dan aan op deze website en doe mee! Ook meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek een leuke klus op de website en meld u aan. Alleen, of nog leuker met je sportclub, collega’s of familie!

Het hele Koninkrijk DOET
Onder de namen NLdoet, ARUBA DOET, BON DOET, CURA DOET, Statia DOET en SXM DOET doet het hele Koninkrijk mee op 9 en 10 maart. In de 2017 editie waren op 10 en 11 maart ruim 350.000 Nederlanders actief bij meer dan 9.500 klussen, een recordaantal. In 2018 willen we nog veel meer mensen op de been krijgen. Meld dus ook uw klus aan of doe mee als vrijwilliger

Kloppend hart
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele initiatieven. Duizenden organisaties in Nederland laten met NLdoet zien hoe belangrijk hun werk en vrijwilligerswerk voor de samenleving is. Ook blijkt tijdens NLdoet hoe leuk vrijwilligerswerk is om te doen. NLdoet zet uw organisatie en vrijwilligerswerk in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken bij een vrijwilligersorganisatie.

Actuele klussen bij Vogelrevalidatiecentrum Zundert
Samen met de vrijwilligers van NLdoet kunt u de educatieve tuin “uit de winter” halen en starten met de renovatie van enkele buitenverblijven. Heeft u zin om een dag mee te helpen, meld u dan aan via www.nldoet.nl

Afbeeldingsresultaat voor nl doet