Alle locaties op kaart

Datum: Maandag 17 april | Tweede Paasdag
Tijden: 12.00, 13.30 en 15.00 uur
Duur: 
1½ uur per wandeling
Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig! Behalve bij de locatie Haanwijk
Honden mogen helaas niet mee en het is raadzaam om stevige (waterdichte) schoenen aan te trekken

85 jaar natuur 'dichtbij' huis …
… op Tweede Paasdag

Traditiegetrouw organiseren Brabants Landschap en IVN op Tweede Paasdag, maandag 17 april, gratis wandelexcursies in diverse natuurgebieden. Gezinnen met kinderen tussen de 5 en 12 jaar kunnen avontuurlijk op pad met de Vossenstreken app, waarvan op 17 april de 9e en 10e route wordt gelanceerd! 

Kom mee naar buiten op Tweede Paasdag, dan vieren we het voorjaar! Dit jaar viert Brabants Landschap haar 85-jarige jubileum. We zijn trots op wat we in die jaren bereikt hebben voor de Brabantse natuur en laten u dat graag zien. Beleef het voorjaar en wandel mee op Tweede Paasdag!

Vossenstreken
Hé, jij daar! Ga je mee op pad? 

De natuur zit vol geheimen en wonderbaarlijke weetjes. Ontdek ze met Vossenstreken, de tofste wandelapp voor kleine én grote avonturiers. Tijdens de Dag van het Landschap wordt deze officieel in Brabant gelanceerd. Vier het met ons op een van de vijf app-locaties van Brabants Landschap of volg het live via Omroep Brabant. Ontdek de tien Vossenstreken in Brabant en België.

Deze gratis wandelapp voor gezinnen met kinderen van 5 tot 12 jaar wordt ontwikkeld in samenwerking met Natuurmuseum Brabant en het Kempens Landschap. Van de in totaal 17 routes worden er 8 ontwikkeld in samenwerking met en op grondgebied van Brabants Landschap. Meer informatie over de app: www.vossenstrekenapp.com

Alle wandellocaties, van west naar oost:
Alle app-locaties, van west naar oost: