Zaterdag 28 oktober

De Week van het Landschap wordt feestelijk afgesloten met het fair food festival 'Into the Woods' en het feestelijke 'Symphonica in Bosso' in het kader van de Nacht van de Nacht.

'Into the Woods' festival 

Algemeen

Tijd: 11.00 - 22.00 uur
Locatie: De Zwarte Schuur, Pannenhoef 4 in Rijsbergen
Parkeren: De Lokkerberg, kruising Lokkerberg/Oosteindseweg in Rijsbergen


Kinderprogramma 'Van Wortel tot Kruin'

Tijd: 12.00 - 19.00 uur
Kom timmeren, verven, knutselen, spelen, broodjes bakken en nog veel meer ...!
 

Fair Food Festival ‘Into the Woods’

Tijd: 12.00 - 21.00 uur
Begeleid door muziek, demonstraties en workshops laten diverse foodtrucks u genieten van de (h)eerlijkste gerechten uit eigen streek en eigen bos. 

Nacht van de Nacht: ‘Symphonica in Bosso’

Tijd: 18.30 - 22.00 uur
Een memorabele en unieke avond. In samenwerking met theater Nieuwe Nobelaer brengen we tijdens een nachtelijke wandeling door de Pannenhoef klassieke muziekstukken ten gehore die allen zijn geïnspireerd door de natuur.
Kosten: €7,50 per persoon (beschermers van Brabants Landschap ontvangen €2,50 korting). Een combiticket met de Openlucht Bioscoop kost €10,- (beschermers betalen slechts €7,50)

Openlucht Bioscoop

Tijd: 21.00 -22.00 uur
Als klap op de vuurpijl kunt u midden in het bos genieten van de nieuwste natuurfilm van Mark Kapteijns over De Pannenhoef. Met live filmmuziek.
Kosten:
 €5,- p.p. (beschermers Brabants Landschap krijgen €1,- korting). Combiticket met Symphonica in Bosso kost €10,-, beschermers van Brabants Landschap betalen slechts €7,50